Gezien: Das Leben der Anderen
DSC00864
Le Clochard
DSC00859

Groentestoofpotje en werkoverleg. De site moet een facelift en snel.
Join 4 Kids
drumband
veilingmeester

Stichting Join for Kids bestaat in mei 1 jaar. Nu alvast een feestje met drumband, veiling en standjes met informatie over de diverse projecten in Zuid-Amerika, Azie en Afrika. Binnenkort heeft Stichting Join for Kids ook zijn eigen spotje met audiologo.
Mie
DSC00844
Muziek voor de LAFF-trailer
DSC00833
DSC00834

Bij Jan thuis werken we aan de muziek voor de bioscooptrailer van het Latin American Film Festival (LAFF). We passen de muziek van vorig jaar aan aan het nieuwe animatiefilmpje van Arno. De muziek lijkt elk jaar alleen maar beter te worden : -).

Belgie
DSC00815DSC00816DSC00817DSC00818DSC00819DSC00821
DSC00825
CO2
DSC00812

DSC00800

Breukeleveensevaart of zo
breukeleveen

Een eerste lentezondag. Vrij fris nog, maar wel lekker zonnig. Een dag om een eind te fietsen (met Arno). Dit is een of andere vaart of kanaal in de buurt van Breukeleveen (NH), een plaatsje net over de provinciegrens.
Vredenburg
vredenburg

Deze week is men begonnen met de bouw van Muziekcentrum Vredenburg Leidsche Rijn. Vanaf december zal dat voor 4 jaar het tijdelijke onderkomen zijn van de concertzaal, samen met De Leeuwenbergh (een galmzaal aan het Servaasbolwerk). Daarna zal het complex in Leidsche Rijn weer worden afgebroken, want dan moet de nieuwe versie van Muziekcentrum Vredenburg (aan het Vredenburg) klaar zijn. Deze maand wordt het gebouw al deels gesloopt. Niet helemaal, want dat is dankzij een referendum in 2002 van de baan. Toen koos Utrecht voor het duurdere plan A in plaats van voor Plan 1. Dus meer een centrumfunctie, een centrumboulevard en minder kantoren. Ik heb Vredenburg van de buitenkant nooit echt mooi gevonden, maar de sfeer binnen vind ik bijzonder.
VOF
DSC00776

Vanaf vandaag zijn we officieel een V.O.F. Oftewel: een Vennootschap Onder Firma. Nu nog een btw-nummer aanvragen bij het belastingkantoor en dan bestaan we echt. Kunnen we alle nummers mooi op onze facturen zetten.... Moeten we wel eerst even zorgen dat we opdrachten binnen krijgen.
Gezien op DVD: Children Of Men
DSC00760
Housewarming & ACU
chipsmaan1
maan2

acu
Bed & Breakfast
broodnodiglunch

Vakantie: nog lekkerder uitslapen, de stad in sjokken en brunchen met Elroy en Mayke.
En daarna even een bed bouwen.

bedbed