MidZomerGracht
DSC01177
Skatetocht, discofeestjes, sport, zang, kunst, stijldansen, sponsorloop, films, stadswandeling, literatuur en debat. Hopen dat de rest van het festival niet net zo leeg en oppervlakkig was als het optreden van Jamai.
Oorzaak of reden: onbekend / Schade: 195 euro
autoruit2autoruit3
Tony Chocolonely
DSC01162
Tony Chocolonely voorziet in slaafvrije chocola. De repen (EUR 2,85) zijn in de smaken melk en puur onder andere te koop bij hostel Strowis aan de boothstraat. Eerlijke chocola, dat is geweldig, want eerlijke (schone) kleren zijn in Utrecht bijvoorbeeld niet te koop. Maar er is 1 ding waar ik van baal: ik vind de reep niet lekker. Ik werd er zelfs een beetje misselijk van. Terwijl ik normaal gesproken zonder problemen kilo's chocola kan eten. Ik verlang meer dan ooit naar bon bon bloc. Dilemma? Uh nee, er zijn grenzen.
Utrecht over Utrecht
DSC01155
DSC01156DSC01157
Utrecht over Utrecht is een eendaags festival in het Louis Hartlooper Complex. Utrechtse dichters, verhalenvertellers en filmmakers vertellen hun verhalen over de Domstad. Een van de gasten is een oude bekende: Patrick van Es (tweede van links), scenarioschrijver van de korte film Een ingewikkeld verhaal, eenvoudig verteld. Als de kans zich voordoet: zeker even gaan zien. En gedichten boeien me niet zo vaak, maar de gedichten van Ingmar Heytze zijn beeldend, toegankelijk, origineel en ook nog grappig.
Breezy / Jodie
jodie
Bij de vertaling van het liedje Breezy van Wouter Hamel moest een clipje. Als ie af is en leuk dan is ie binnenkort te zien op YouTube.
Triodos
DSC01142
Naar aanleiding van een uitzending van Zembla doe ik wat ik al een tijd van plan was: overstappen naar een andere bank.
Verjaardag, maar niet fit genoeg voor Artis
DSC01138
Documentaire / Interview nr. 6
DSC01135
Zalencentrum met Kerk: In de Driehoek
DSC01128
Wouter Hamel / Riverside Jazz Nijmegen
hamel7
hamel3