Roze Zaterdag 2013

RZ2013
Oudaen'
Vandaag is het Roze Zaterdag. In stadskasteel Oudaen vertonen we drie keer onze documentaire ALS IK HET ZEG DAN BEN IK HET OOK ECHT. Tijdens de eerste twee voorstellingen zijn er maar een handjevol mensen. Bij de derde en laatste voorstelling is het zaaltje aardig vol. Maar het gaat niet om veel, het gaat om geïnteresseerd. En de reacties op de film zijn opnieuw bijzonder positief en dat stemt tot grote tevredenheid.

Die Wand

Foto's-0018
Wat mij betreft zeker geen 5 sterren waard, zoals de Volkskrant de film beoordeelde. Bij zo’n film stel ik mezelf te veel vragen. Hoe kan dit? Hoe kan dat? Waarom gaat ze niet...? Waarom gaat die hond...? Daarnaast voel ik de eenzaamheid niet. Want wie en wat mist ze eigenlijk?

lakenvelders_kalveren'
Jonge Lakenvelders @ Westbroek

Toneelschool Maastricht

xander_maastricht_2

xander_maastricht_1'
Op de toneelacademie in Maastricht zie ik vier voorstellingen van eerstejaars. Viooltjes zijn blauw (sokken aan het plafond, grappig koortje en 2 mensen die liefdesherinneringen uit hun jeugd delen (met o.a. Belle van Heerikhuizen en Loek de Bakker) / De Vierde Poging (twee personen, plek opeisen, energiek) / De Gedaanteverwisseling / NLNKNL (ervaartheater of hoe noem je dat?, in de cirkel staan, je tas ook, zij eromheen, als gastheren en -vrouwen, mannen plus vrouwen is aantal vrienden, u kunt gaan!)
Daarna zien we een selectie van scènes uit Tartuffe van Molière, gespeeld door eerstejaars (ik begin...tot hier, Orgon, huwelijk, dienstmeid, komedie)
Nieuws van vandaag: Xander mag niet verder. Dat wist hij al sinds donderdag. Het was eerst balen, maar nu heeft hij er wel vrede mee. Dag Maastricht! En nu?

Kim filmt Jantje Beton

Kim_jantje_beton

Soest - Amersfoort - Lage Vuursche

ree

eendjes

Hauterives / Palais Idéal

palais_ideal

hauterives
camping Le Château

Six Fours

six_fours

Crazy Ferry

ferry_corse