Groenekan

Groenekan

Opera Floradorp

debuutprijs
Opera in de Rimboe: genomineerd voor de NFF Debuut Prijs.

Markering ontbrak

markering_1
markering_2

Behind the Candalabra

Candalabra

Vlinderstoel / Leren zitting (1099,-)

vlinderstoel

Popquiz @ Pann XL

popquiz
De vierde en laatste ronde ben ik het spieken zat. Dan maar alles fout. Prompt win ik de ronde en ontvang een cd van Melissa Etheridge. Merijn (of Marijn) bij wie ik de eerste 3 rondes alles wat ik niet wist had afgekeken, heeft de hoogste totaalscore en wint een dvd van een heel onbekende, slechte film. LOL!

Biologisch

bio
Wat is er biologisch aan een sinaasappel uit Zuid-Afrika? Hemelsbreed is Johannesburg 9.000 kilometer hiervandaan. De vliegroute is bijna 13.000 kilometer.

Lekdijk

zonsondergang

Onweer

Hardebollenstraat zonder raam-dames

hardebollenstraat
De hardebollenstraat wordt al in het jaar 1318 vermeld. De straat is vernoemd naar de familie Hardebol, die zitting nam in de stedelijke regering in het jaar 1231. Het ouderlijk huis van de familie stond in deze straat. (bron: NL30 / Utrechts Archief)
Ruwweg omstreeks het jaar 1200 bevond zich een stadswaag in het hoekpand Herdebollencule. Vandaar de naam Hardenbollenstraat. Genoemd naar de oud Utrechtse familie Hardebol / Herdebollen. (bron: Wikipedia)
Vaak hoorde ik mensen lachen: „Wat hilarisch dat de hoeren in de Hardebollenstraat zitten!”. Maar wat is de link tussen hoeren en harde bollen? Borsten? Tepels? Clitori? Als het straatje Paalstraat had geheten, dan had ik het ook grappig gevonden.

Een verlaten zandpad...

zandpad

Canal Pride 2013

canal_pride_2013

Schaduw

schaduw

Kampen

skyline_kampen