2 tegen 2 @ Wilhelminapark

voetballen

Preview nieuwe docu

UCK_003'
Het is 19.15 uur en over een kwartier zullen de eerste mensen lokaal 003 van het UCK aan het Domplein binnen komen wandelen om te gaan kijken naar de preview van onze nieuwe documentaire ALLEEN DEZE WEEK HEBBEN WIJ HOMO’S IN HUIS. Het touwtje van de luxaflex is te kort waardoor de onderkant scheef blijft hangen. Dat ziet er slonzig uit en moet dus even verholpen worden. De beamer staat en projecteert al iets, dat scheelt. De audio moet nog, maar na een eerdere vertoning begin april, weet ik hoe ik het niet moet doen.
’s Ochtends heb ik nog sfeerbeelden gefilmd op het Adelbert College. ’s Middags hebben we opnieuw de voice-over opgenomen.
Na de vertoning gaat het niet over de lengte van de film of over te lang of te kort of te saai. Nee, deze keer gaat het gesprek vooral over de inhoud van de film: geven scholen aandacht aan seksuele diversiteit? Is het te veel of te weinig? En welk effect heeft het zoal? Iedereen heeft er een mening over en dat is precies het doel van de film: een discussie op gang brengen.

gesjouw
Er zijn van die momenten dat je denkt: waarom doen we dit eigenlijk allemaal...?

Verveinethee/kruidkoek @ Langbroeker Wetering

theetuin

Taal

gossip
Het moet zijn: Reinouts nieuwe leven / Martijns leven na de scheiding. Het gebruik van een apostrof is hier onjuist. Maar goed, we hebben het hier dan ook wel over de bladen Privé en Weekend. Dat mensen die bladen kopen heb ik nooit begrepen. Je weet dat het overgrote deel onzin is en toch geef je er geld aan uit. Mensen willen graag voor de gek gehouden worden.

Wolkendek Utrecht

wolkendek_boven_utrecht_medium

Mol, Grutto, Luchtballon

luchtballon_en_zon

grutto

mol

Vogelhuisjes

vogelhuisjes

Kromme Rijn

kromme_rijn
Het dak kan eraf. Maar wordt het daardoor een buitenbad?

Koe, Gans, Kabouter

kabouter_utrecht

ganzen

koe_en_kalf

Olijfolie lacht me toe

lachende_pan

Viewing 48hrs @ Ketelhuis

48hrs_2